středa 27. dubna 2016

Dubnové nákupy - kosmetika, doplňky a další

Krásný pátek všem,

určitě nejsem jediná, kdo se připravuje na krásné jarní či letní počasí. Nejen, ze doplňují svůj šatník o nové kousky, ale také ho zároveň vyprazdňuji prodejem.

V tomto článku se však chci věnovat novým kosmetickým potřebám. Na oblečení se můžete těšit v dalším článku :-)





1. Catrice - Matt Mousse Make-up
Další pěnový make-up, který jsem si pořídila k testování, ale zatím mě nikterak nenadchl, takže testování pokračuje. Cena kolem 100,-


 2. Kleštičky na řasy - Kik
Tak tyhle kleštičky jsem si koupila jen jako do zásoby, ale musím říct, že jsou mnohem lepší než kleštičky od Ebelin. V setu je byla ještě náhradní gumička, ale pro mě perfektním detailem je průhledný "vymezovač", který nedovolí kleštičkám, aby se otevřeli a vy je pak díky tomu můžete vložit do kosmetické taštičky a nezaberou skoro žádné místo.
K dostání jsou také v černé barva za krásnou cenu 55 Kč.


3. Gabriela Salvette - Brillance make-up

Popravdě s touto značkou v poslední době dost zápasím. Nevím jestli jí přiřadit kladné body nebo naopak záporné. Nicméně pořídila jsem si tento make-up, který kupodivu odstínem přesně seděl mé barvě pleti.
Z toho důvodu jsem využila probíhající akci v Rossmannu a pořídila jsem si ho za 159 Kč.


Dalším důvodem, proč jsem se rozhodla ho pořídit byla velmi hezky vypadající pumpička, ale musím říct, že jsem se zklamala. Pumpička je velmi tuhá, takže v okamžiku, kdy ji zmáčknete make-up přímo vytryskne a pak jste špinaví. Bohužel při jeho koupi jsem si pumpičku nemohla vyzkoušet, neboť na horní části byl igelitový obal. Možné je, že to bylo jen špatným kusem.


4. Sada na nehty - Kik

Velice hezká sada, která je k dostání ve 4 odstínech. Miniaturní balení, které se vejde do každé kabelky. Cena kolem 60 Kč.


5. Rival de Loop - náplasti proti akné

Nemám ráda neustálé nanášení masek či jiných čistících produktů a toto je velmi dobrou alternativou. Použití je jednoduché. Náplast namočíte a přilepíte na místo předem očištěné, které chcete ošetřit. Počkáte dokud náplast neztvrdne a sundáte. Cena 40 Kč.

6. Tulipánový štětec na make-up - PKL

Štětec s dvojími štětinami a plastovou rukojetí. Chtěla jsem ho vyzkoušet pouze ze srandy, ale naprosto mě překvapil. Vybírala jsem mezi dvěma zástupci a to tímto tulipánovým a kulatým. Ale tento tulipánový mi přišel lepší pro partie kolem očí a nosu. Myslela jsem si, že štětiny budou vypadávat, štětec nebude dobře roztírat make-up a bude zanechávat šmouhy. Nic z toho ovšem nedělá. Předpokládám, že jako u štětců od Essence se rukojeť uvolní a odpadne, ale vše vyřeší tavná pistole.Cena se pohybovala kolem 60 Kč.


 Kritériem, které musím také vyzdvihnout jsou dvojí štětiny. Myslím, že se nejedná o umělé, ale o syntetické. Při styku s pletí jsou velmi příjemné, žádné "rejžáky". Velmi lehce se s ním pracuje, za mě je to v současné době můj velký oblíbenec, který předčil i beautyblender.


7. Rival de Loop - rtěnka v odstínu 04

První rtěnka, kterou jsem si od této značky pořídila je v nádherném temném odstínu s třpytkami. Výdrž není nijak dlouhá, ale to mi vůbec nevadí. Cena kolem 40 Kč.

Rozhodně mě neuráží ani design těchto rtěnek, ale upřímně nevypadají nijak luxusně. Ovšem barva je naprosto úchvatná.

8. Náušnice s hvězdičkami - Rodinka
Jako vždy při mém "courání" po městě zaskočím do tohoto levného obchůdku. Tentokrát mě tam uchvátili nejedny náušnice, ale pouze tyto byly visací. Velice se mi líbí motiv dřeva na hvězdičkách. Jde o typ náušnic, které jsou z lehkého materiálu (tuším z hliníku), tudíž je na uších skoro necítíte. Cena 6 Kč.

 9. Náušnice pecky - Rodinka
Co dodat, náušnicový maniak se opět projevil, proto jsem si pořídila hned sedmery, které opravdu budu nosit. K nim jsem si koupila ještě pár visacích, ale ty budu předělávat na pecky. Některé se prodávali po dvou jako například pruhované. Cena 6 Kč.

10. Zlatý řetízek - Pepco
Jsem člověk, který nenosí pouze jeden řetízek. Mám mnoho druhů stříbrných i pravých, ale nejdůležitější je střídání dle outfitu. Mám již jeden zlatý s Eiffelovkou, ale častým nošením už nevypadá podle mých představ, což je velká škoda. Zatím jsem stejný nebo podobný nikde neviděla. Proto mi velkou radost udělal právě tento se srdíčkem, konečně mohu střídat.




A to je z dnešních doplňkových a kosmetických nákupů vše a já se jdu vrhnout na přípravu dalšího článku.

Krásný slunečný den

Vaše

            








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mnohokrát za komentář :-)