pondělí 15. února 2016

Romantic Bear WOW! - slupovací rtěnka - odstín LOVELY PEACH

Ahojky, tak jsem tu dneska zas :D

Někdy je to tak, že nestíhám napsat článek žádný a někdy je to tak, že během jednoho dne jich vytvořím hned několik. Místo toho abych se věnovala učení na poslední zkoušku z Logistiky, vymýšlím nové témata na články.

Určitě jste dnes viděli můj článek o Romantic Bear, pokud ne mrkněte zde. Nicméně teď se vrhneme na první odstín.



Jedná se o světle růžovou barvu. Při nanášení je snadno zaměnitelná i s dalším zástupcem světlerůžové a to Rose pink, avšak po sloupnutí je naprosto jiná.



Jak jsem již zmiňovala v předchozím článku, aplikace těchto rtěnek není úplně jednoduchá. Barva má velmi hustou konzistenci a při nanášení si musíte dát velký pozor kam ji dáváte. Naopak případné nedostatky můžete zamaskovat konturkou nebo rtěnku prostě použít znovu.





Celkový dojem na obličeji před strhnutím



A teď už celkový výsledek již po sloupnutí


Jak vidíte rty mají o dost sytější barvu a vypadají jako lehce natřené světlou rtěnkou.
Výrobce sice uvádí, že by rtěnka měla hydratovat, ale to si rozhodně nemyslím.


Tato konkrétní barva propůjčuje rtům jen slabý nádech obarvení, což by se mohlo líbit těm, kteří jako já nemají moc rádi výrazné rtěnky. Jediné čím bych líčení s tímto produktem doplnila je bezbarvý lesk na rty, který rty rozzáří a udělá je zajímavějšími.



Co myslíte, stojí tato metoda nanášení rtěnky za to?

Příště (možná ještě dnes) se podíváme i na další barvičku, kterou je ROSE PINK.

Těšte se :-)


PS: Ráda bych se omluvila za případné nedostatky mé pleti na fotografiích - všechny jsou bez filtru i úprav. V současné době se mi změnila ze smíšené na suchou a jakékoliv nanesení make-upu ji vysuší ještě víc. Máte s tím někdo zkušenost?


Vaše


          







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mnohokrát za komentář :-)