pátek 11. prosince 2015

Tipy na Vánoční dárky - pro NĚJ

Ahoj všem,
jsem tu zpět s dalšími tipy na dárky tak doufám, že Vás některé zaujmou.

V předchozím článku jsem se věnovala dárkům pro NI a teď se budeme věnovat mužské části našich blízkých.

A jak název článku říká, vrhneme se přímo na něj :D



Známe muže, měkké dárky nechtějí, mají raději něco co vrčí a nesnáší praktické dárky. V tomto mě úplně odrovnal můj přítel, který mi řekl, že pokud mu k Vánocům koupím ponožky, tak to pro něho bude jako, kdyby dostal kopačky. Takže pozor dámy, třeba to má Váš miláček stejně :D

Z tohoto důvodu sem se zamýšlela nad tím, co by mohli ocenit a jako nejlepší mi přišly tyto:

1. Svítící sluchátka

Musím říct, že tyto sluchátka se mi ohromně líbí. Znáte to, sluchátka v uších, hudba nahlas, venku tma už kolem 5 hodiny a nehoda se může stát kdykoli. Dle mého názoru je toto naprosto nepostradatelná věc v případě, že vaše drahá polovička nebo i ratolesti chodí domu po tmě pěšky či na kole nebo i v případě, že si udržují fyzičku a po večerech chodí běhat. Nikdo nebude dobrovolně chodit venku v reflexní vestě nebo s fosforeskujícími pruhy na nohavicích či bundě. Ale bezpečnost je důležitá.
Sama mám tmavé oblečení a při cestě domů například z autobusu chodím neosvětlenými místy a několikrát se mi stalo, že proti mě vyrazilo auto a řidič si mě vůbec nevšiml.
Tyto sluchátka jsou nenásilné, módní a jako bonus zajistí alespoň z části vaší bezpečnost.
(cena 155 - 250 Kč)



2. Držák telefonu na volant

V dnešní době závislosti na telefonech je toto naprosto dokonalá pomůcka.
Nemusíte telefon hledat na sedačce spolujezdce, či v "kaslíku" nebo tašce. Pokud s někým právě telefonujete, nepotřebujete sluchátka popřípadě handsfree, ale mluvíte rovnou do telefonu, který je umístěn v blízkosti Vašich úst.
(cena 80-250 Kč)

3. Powerbanka
Ano, všichni mají chytré telefony, na kterých tráví spoustu času. Telefony mají spoustu zajímavých funkcí, někdo je používá pro práci, jiní zase pro zábavu atd. Výrobci jim propůjčí úžasné vlastnosti, od velikosti displaye, výkonného fotoaparátu, voděodolnosti až třeba po ohebnost, ale na jedno zapomínají. Takovéto telefony mají ohromnou spotřebu baterie a tak vám moc nevydrží.
Každý nemá vždy přístup k zásuvce a proto například ti co cestují například autobusy či vlaky nebo naopak tráví celé dny venku tuto věcičku ocení.
Malá krabička, ve které se ukrývá spousta lahodné energie pro jejich mobilní miláčky. Sortiment je opravdu různý a cenová škála také vysoká. (cena od 200 Kč)

Pro další informace navštivte například: 
                         czc.cz odkaz zde
                         levneelektro.cz odkaz zde


4. Hodinky 
Pro toho, kdo hodinky z jakéhokoliv důvodu nenosí, je tento dárek pasé. Ale dle mého názoru, by každý muž měl vlastnit alespoň jedny. Hodinky krásně oživí ruku a dodají jí určitou zvláštnost. Trh nabízí široký výběr, různé designy i účel.
Naopak ti, kteří hodinky nosí rádi očekávají různé funkce nebo i značku.
Proto sem vybrala pár typů od elegantních až po sportovní i v různých cenových kategoriích


Festina Chrono Dual Time 16488/3, cena 4671,-






Cookoo Sporty Chic White, cena 3490,-

Neděste se těch cen, samozřejmě se věnuji levným nákupům, ale každý muž je jinak náročný a pro každého z Vás je pojem vysoká cena úplně něco jiného. Já osobně bych za hodinky nikdy 3000 a více nedala.

5. Legohrnek
I velcí kluci si rádi zahrají na malé děti, a proto sem Vám chtěla ukázat tenhle hrnek. S tímto hrnečkem si páni kluci můžou zpříjemnit pití obyčejné kávy nebo čaje, například složením motokáry a další věcí podle jejich fantazie.
(cena od 350 Kč)


6. Fotodárek
Dalším skvělým dárkem nejen pro něj, může být jakýkoliv fotodárek jako je například fotohrnek, fotokalendár, fotopolštář, termoska či peněženka s fotkou atd. Můžete tak zdokumentovat svatbu, dovolenou nebo jen společně strávené chvíle. Takovýto dárek můžete doplnit věnováním, básničkou nebo i oblíbeným citátem.
Já osobně mám zkušenost se stránkou fotodarky.cz, kdy sem si objednala magický fotohrnek, který když do něj nalijete horkou vodu okamžitě změní barvu. Tudíž mohu vřele doporučit. Nejen že udělal nesmírnou radost, ale je to také věc, kterou budou Vaši blízcí rádi používat.




7. Držák na víno
Naše tatínky, či dědečky potěší například držák na víno (lahve). Kolikrát jsou nehezky uskladněné někde ve sklípku nebo dokonce špajzce, ale zároveň by se hezky vyjímali někde v obýváku. Proto i takovýto stojan se může stát vhodným dárkem pro milovníky vína a pokud přidáte ještě nějaký archivní kousek, zaručeně udělá radost.
8. Akušroubovák
Občas přidělat poličku, jindy zase utáhnout šrouby nebo sestavit nový nábytek. Není nic horšího, když musíte vše šroubovat obyčejnými šroubováky, které v kufru s nářadím zabírají velké místo a často nejsou ani k nalezení.
Proto mne zaujal tento akušroubovák, kterým nemusíte monotónně otáček kolem dokola, ale tuto práci udělá za Vás. Nemusí být Vaše polovička žádným kutilem, ale rozhodně mu ušetří spoustu práce.
(cena dle značky, od 630 Kč)




Jako další můžete věnovat například: zážitek, wellness pobyt, lístky na nějaký zápas nebo kuchyňské náčiní. Záleží čistě na obdarovaném, co má rád a jakou má povahu.

Doufám, že se Vám mé tipy líbily a možná i inspirovali.

Pokud máte nějaké vlastní tipy na dárky pro muže, rozhodně mi je napište.










Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mnohokrát za komentář :-)