čtvrtek 26. listopadu 2015

Tipy na Vánoční dárky pro NI


Vánoce se kvapem blíží a nejeden z nás už si láme hlavu, co své drahé přítelkyni, sestře, kamarádce nebo mamince, pořídit pod ten stomeček. Proto jsem se rozhodla ukázat Vám pár tipů, které ocení nejedna žena.

Samozřejmě, že každý z nás má jiný vkus a samozřejmě každá žena ocení něco jiného, proto i tyto typy nemusí být tím pravým.
Každý umí darovat dárkovou kazetu, či poukaz do drogerie nebo do oblíbeného obchodu nebo například šperky, ale já jsem to pojala trochu netradičněji, tak snad se Vám budou tipy líbit.

1.  ACEVIVI ionizační kartáč
Tento kartáč je novinkou přímo z Anglie. Funguje vesměs jako žehlička s výhodou toho, že si přímo při žehlení i pročesáváte své vlasy a zkrátí ztrávený čas v koupelně. Má digitální display, kde si můžete také nastavit teplotu (cena cca 890,-)
Pokud se Vám kartáč zalíbil, můžete ho objednat třeba na této stránce




2. Elegantní klobouk 
Je spousta žen, které mají rády elegantní oblečení a jsou rády za dámu a klobouk je krásným doplňkem, který se opět vrací do módy. Dobře padnoucí klobouk může udělat z každé ženy dámu a dozdobit všední už okoukaný outfit.
Tip: Gate, cena cca 300,-


3. Vychytaná čepička 3v1
Existuje i množe žen či dívek, které v těchto zimních obdobích preferují raději čepici. Je různá škála od barevných, s nápisy, smajlíky, se sobem Rudolfem nebo i s decentní květinou či flitry. V obchodech najdete i třeba klapky na uši nebo i beranice.Já jsem na internetu narazila na tuto naprosto famózní vychytávku. 
Jedná se o kožešinovou čepičku s oušky v různých barvách, která může posloužit jako čepice s šálou a rukavicemi dohromady. Výhodou je, že je z kožešiny a rozhodně naprosto originální
Tip: Wish, cena 204,-



4. Peněženka s pouzdrem na mobil 2v1
Také tato peněženka s pouzdrem může být vhodným dárkem pod stromeček. Znáte to, pořád hledáme telefon nebo peněženku v naší kabelce a když najdeme jedno, nemůžeme najít zase druhé. 
Tato peněženka je příjemnou alternativou. Krásný design, výborný nápad.
Tip: wish, cena cca 150,-

5. Pohodlné bačkory
"Na jedné skládce pod starou matrací ležel zapomenutý plyšový medvídek. Ležel tam v dešti, ležel tam ve sněhu. Postupem času vlivem vody i sněhu medvídek zešedivěl a zmodral mu nos. Na jeho prokřehlém tělíčku se objevilo pár děr. Až ho jednoho dne objevila malá holčička a vzala si ho domů. Poprosila maminku, aby medvídka vyčistila a opravila mu díry záplatami. Od té doby byli nejlepšími přáteli. " zdroj
Krásné bačkůrky s příběhem rozhodně potěší každou dívku. Me to you je velice známý medvídek, a ať už tyto nebo jiné bačkůrky, zahřejí nožky i v těch nejmrazivějších dnech.

(cena cca 600,-)


Radost udělají samozřejmě i levnější bačkůrky jako jsou například tyto:

6. Čistící a masážní stoj na obličej
Dalším tipem je tento každodenní pomocník. Ať už jde o kteroukoliv ženu ve Vašem životě, rozhodně tento dárek ocení ta, která se každý večer trápí s čištěním své pleti. Ať už zápasí s póry (černými tečkami), vráskami nebo si nemůže každý den dovolit hloubkovou masáž pleti, je tento stroj perfektní.
V 5 fázích zahrnujících zvládne vyčištění kůže, masáž, revitalizaci a zjemnění pleti.
Pokud Vás tento produkt zaujal, další informace můžete najít například zde

 zdroj


 zdroj

Tip: pokud nevíte, zda strojek objednat z internetu, nebo si raději nejdříve chcete prohlédnout, zajděte do kamenného obchodu DM. Zde prodávají tento kosmetický balíček od Lirene, který navíc obsahuje i čistící gel. Nevýhodou je, že je o mnoho dražší než jiná verze z internetu. (cena cca 600,-)

7. Vymazlené kryty na telefon

V současné době chytrých telefonů, je řekla bych, až skoro typickým doplňkem našeho "dotekového miláčka" hezký kryt. Někdo preferuje značkové kryty, někdo veselé a někdo třeba i chlupaté.



 zdroj


8. Pouzdro na karty

Tento dárek asi spíše ocení naše maminky. Když se jim podíváte do jejich peněženky uvidíte, milion navštívenek a milion karet do různých obchodů. Ano samozřejmě, může to být stejné i u nás ostatních. 
Jsme členy různých klubů ať už v obchodech s botami, s oblečením, v restauracích nebo drogeriích. A jako v každé peněžence je jen určitý počet "chlívků" na karty. Proto si myslím, že takovéto elegantní pouzdro udělá radost každému.
Dostupné jsou různé designy a to kožené, plastové, látkové atd. A cena? Od 30,- třeba až do 300,-




zdroj


 zdroj




Doufám, že se Vám mé tipy líbily.

V dalším článku představím tipy i pro další členy rodiny, nezapomenu 
ani na děti a společné dárky pro partnery.

Hezký večer


Vaše Lilly





















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mnohokrát za komentář :-)